• Produktion

  Sänk-/Trådgnistning, Fräsning, Svarvning, Slipning och Montering.
  läs mer!

  Kvalité- & Miljöarbete

  Mora Tool är ISO 9001 kvalificerade.
  läs mer!

  Mora Tool

  Mora Tool är ett  anrikt och stabilt verktygsföretag som grundades i Mora 1971. Den nuvarande ägaren tog över företaget
  1 januari 2012 och leder företaget tillsammans med personalen in i framtiden med respekt för Mora Tools historia av kunden i fokus och att alltid leverera verktyg och legodetaljer av högsta kvalité.

  Mora Tool är Verktygsföretaget /Legoföretaget med kunskapen och resurser för konstruktion och produktion av moderna och effektiva Följd-, Klipp-, Form och Bockverktyg.

  Vi arbetar med legobearbetning inom Tråd-/Sänkgnistning, Fräsning, Svarvning och Slipning. framtagning av special-maskiner och fixturer för svetsning och mätning.

  Dina problem och önskemål betraktar vi som en utmaning och utveckling för vårt företag. Vi har lång erfarenhet av effektiva konstruktionslösningar, oavsett om det är enkla eller komplicerade verktyg/ eller avancerade legoproducerade precisionsdetaljer. Du får tillgång till vår långa erfarenhet, kompetens och resurser. Vi arbetar med precisioner ner till 5 tusendelar som motsvarande att man klyver ett hårstrå 10 gånger.

  Koppla in Mora Tool redan på skisstadiet innan det egentliga konstruktionsarbetet börjar. Ju tidigare vi kommer med i bilden, desto större är möjligheterna att finna optimala lösningar. Verktygen kan utformas med mer inbyggda fördelar som förenklar efterarbetning och montage.

  Marknaden och våra egna krav på kvalitet och precision har fått oss att satsa på senaste tekniken med toppmodern maskinpark och ändamålsenliga lokaler.

  Vi är vana att arbeta efter givna leveransplaner. Här finns resurser som vi ställer till ditt förfogande.

  Du är välkommen att bli en del av Mora Tool.